12.12.2013

POSTANITE VLASNIK GORICA+ KARTICE!

Povodom Dana Grada Velike Gorice Pučko otvoreno učilište zahvaljuje svojim korisnicima i s radošću ih poziva da se učlane u klub GORICA+, koji će im donijeti niz pogodnosti pri korištenju raznovrsnog programa iz područja kulture i obrazovanja.

Opće uvjete poslovanja Gorica+ kartice možete pogledati OVDJE!

Da bi postao član kluba GORICA +, potrebno je da korisnik ispuni pristupnicu i preda je na info pult Učilišta,  Zagrebačka 37, Velika Gorica, gdje će dobiti vlastitu GORICA+ karticu. Vlasnik kartice će sakupljati bodove prilikom svake kupnje kino ili kazališne ulaznice, odnosno knjige Biblioteke Albatros POUVG. Kada sakupi određeni broj bodova, korisnik će biti nagrađen besplatnim ulaznicama ili popustima na knjige, a oni koji sakupe maksimalni broj bodova ostvaruju pravo na popust pri upisu u školu stranih jezika i to na utvrđenu cijenu u trenutku upisa. Sakupljanje bodova počinje početkom iduće godine.

Sve detaljne informacije u vezi sakupljanja bodova na Gorica+ kartici mogu se saznati na službenoj Internet stranici Pučkog otvorenog učilišta - www.pouvg.hr

Među prvima, vlasnici kartice GORICA+ postali su velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić te popularna Velikogoričanka Ivana Banfić.

Postanite i Vi vlasnik GORICA+ kartice i koristite brojne pogodnosti programa Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica!

goricapluskarrtica1.jpg

goricapluskarrtica2.jpg