Strani jezici

Raspored nastave za strane jezike u ljetnom semestru za školsku godinu 2016./2017. možete preuzeti OVDJE.

Ispisnicu možete preuzeti OVDJE.

Tečajevi stranih jezika prilagođeni su uzrastu, znanju i potrebama polaznika, a nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle polaznike.

Nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja jezika i iskustvima naših profesora, koja su stekli polazeći seminare i stručna usavršavanja u zemlji i inozemstvu. Također dugogodišnje i kontinuirano surađujemo s Britanskim konzulatom, Hrvatskim udruženjem profesora engleskog jezika te Goethe institutom.

Kvaliteta nastave ostvaruje se ugodnom razrednom atmosferom i radom u malim grupama. Uče se vještine pisanja, čitanja, slušanja i usmenog komuniciranja, a rezultati se najbolje vide po izvrsnom uspjehu koji naši polaznici postižu prilikom polaganja ispita za stjecanje međunarodno priznatih uvjerenja o znanju jezika.

VERIFICIRANI PROGRAMI STRANIH JEZIKA

Programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika na 4 razine znanja: A1, A2, B1 i B2.

Po uspješnom završetku programa izdajemo Svjedodžbu o poznavanju stranog jezika koja ima status javne isprave te se može upisati u e-radnu knjižicu. 


NEVERIFICIRANI PROGRAMI STRANIH JEZIKA

Programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, turskog, kineskog, švedskog, portugalskog, češkog, mađarskog, ukrajinskog, bugarskog i makedonskog jezika.
Ostvaruju se kroz predškolske, đačke, omladinske i grupe za odrasle polaznike.

     PROGRAMI ZA DJECU I MLADE

    PROGRAMI ZA ODRASLE POLAZNIKE

Sve dodatne informacije o programima mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 01/6259-806; 01/6259-800; 098/316-419 ili na info pultu Učilišta u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37.