Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

PUTOVANJE U MEĐUZEMLJE

utorak 09.11.2021. | 19:00 h

Vijećnica POUVG 

PUTOVANJE U MEĐUZEMLJE 
Putopisno predavanje i predstavljanje istoimene knjige 

Predavač: Tomica Kristić 

Tomica Kristić je svjetski putnik, putopisac i avanturist. Njegovo posljednje i najveće putovanje započelo je u Hrvatskoj, a četiri godine kasnije završilo na drugom kraju svijeta. Prešavši tako 40 000 km, kroz 25 država i 3 kontinenta, putujući kopnenim putem gdje je većinom koristio autostop, završio je svoj put u Novom Zelandu. O tom putu je napisao i izdao knjigu “Putovanje u Međuzemlje”. Sadržaj knjige će vam prezentirati kroz ovo multimedijalno predavanje. 
Ovo putovanje nije obično putovanje već preobrazba jedne osobe koja se, hodajući po stazi života, svakim danom sve više mijenjala. Kako ni jedna staza nije ravna, već naprotiv, strmovita i vijugava, Tomica je na svom putu doživljavao velike uspone i padove. Uranjao je tako u različite kulturne običaje i društvene raznolikosti, pješačio po prostranstvima Himalaje, stopirao kroz nekoliko tisuća kilometara veliku pustinju na Bliskom istoku, svjedočio spiritualnim inicijacijama, živio s budističkim monasima u Indiji, spavao po policijskim postajama diljem Azije, radio kao statist u Bollywoodu...

Putovanje u Međuzemlje trajalo je tri godine i devet mjeseci, a ova knjiga prvi je dio nadolazeće trilogije i opisuje prvih petnaest mjeseci Tomičinog Puta.

Ulaz besplatan!

Program

IRAN U PREZENTU

IRAN U PREZENTU

30.11.2021.

Vijećnica POUVG  Ulaz besplatan  IRAN U PREZENTU Putopisno predavanje i predstavljanje istoimene knjige  Predavač: I...

više