Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

Prvo polugodište je pri kraju, a još nisi počeo učiti za državnu maturu? Hvata te panika na samu pomisao o gradivu koje moraš ponoviti, a tu su i svakodnevni testovi, ispitivanja, ali i izvanškolske aktivnosti, hobiji ili treninzi… vikend je, naravno, svakome potreban za odmor ili izlazak van! Pitaš se kada i kako ponoviti sve ono što si učio četiri godine?

POUVG NUDI RJEŠENJE!

Možeš se polako, sustavno, ali i povoljno pripremiti za maturu.RAZNOVRSNI PREDMETI
Izaberi jedan od individualnih predmeta iz naše ponude, ovisno o fakultetu koji želiš upisati, kao i razinu koja ti je potrebna.

 

ZAŠTO ODABRATI POUVG?
U BLIZINI
Dragocjeno vrijeme iskoristi isključivo za učenje, a ne na putovanje i probijanje kroz gužvu jer se temeljite pripreme održavaju u tvome gradu.
ODLIČNI PREDAVAČI
Naši predavači najbolje znaju kako učiti za maturu, na koje lekcije posebno obratiti pozornost, kojem se tipu zadataka najviše posvetiti... Oni te neće pretrpavati nebitnim informacijama, tjerati da naštrebaš napamet cijeli udžbenik ili zbirku zadataka, nego će ti na što jednostavniji način pomoći da utvrdiš gradivo, položiš maturu i upišeš željeni fakultet.
PRIPREME ZA SVE
Brzo upijaš gradivo, lako se prisjećaš spomenutog ili teže pamtiš i imaš problem s koncentracijom? Ne brini jer naše pripreme podrazumijevaju kontinuirani rad uz individualizirani pristup. Primjerene svima, pružaju priliku i pojedincima slabijeg predznanja da u zadanom roku ovladaju gradivom.NE ČEKAJ ZADNJI ČAS, SVRATI DO NAS!

Za prijave i upite možeš nas kontaktirati mailom na obrazovanje@pouvg.hr ili pozivom na broj 01 6259 806 ili 098 316 419.

Možeš nas i posjetiti na adresi Zagrebačka 37, 10410 Velika Gorica (Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Odjel za obrazovanje, II. kat).

Ako želiš s pripremama početi na vrijeme, kontaktiraj nas čim prije.

I bez brige… sve će biti u redu i uz malo truda ostvarit ćeš odlične rezultate!