Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

Radionice i tečajevi za odrasle

 

1. TEČAJEVI KROJENJA I ŠIVANJA

POUVG organizira tečajeve krojenja i šivanja za osobe starije od 15 godina. Budite praktični u svakodnevnom životu, uštedite i iskažite svoju kreativnost. Sašijte stolnjak, zavjesu ili neki unikatni odjevni predmet - suknju, bluzu, haljinu i sl. Ovisno o vašem predznanju i iskustvu, organiziramo dvije vrste tečajeva.

Saznaj više


 

2. RADIONICE HEKLANJA

Dragocjene vještine koje su baštinile naše bake polako padaju u zaborav, baš poput heklanja. Da bismo od zuba vremena spasili tu vrijednost, svoj dom ukrasili raznim heklanim predmetima ili izradili unikatne odjevne predmete za naše najmlađe (haljine, cipelice, kapice, trake za kosu…) organiziramo radionice heklanja.

Saznaj više

 

3. TEČAJ GITARE

POUVG organizira tečaj klasične gitare za sve one koji su ovaj instrument željeli naučiti svirati, a nisu imali priliku pohađati osnovnu i srednju glazbenu školu.
Uz stjecanje teorijskog znanja, polaznici će gitaru naučiti svirati uz popularne pjesme po izboru.

Saznaj više

 

 

4. MALA ŠKOLA PRAVILNE PREHRANE

Imate problem s prekomjernom težinom? Želite izgubiti suvišne kilograme do ljeta? Ne znate kako promijeniti trenutne navike i zdravo se hraniti?
Strahujete od tzv. jo-jo efekta nakon uspješnog procesa mršavljenja? Ne znate u čemu griješite? Trebate poticaj za fizičku aktivnost? POUVG organizira radionice pravilne prehrane za odrasle.

Saznaj više

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

5. OSOBNE FINANCIJE

Kako preživjeti od „mjeseca do mjeseca“ i riješiti se dugova? Gdje uložiti ušteđeni novac? Je li bolji kredit u eurima ili kunama? Štedni račun ili oročena štednja? Isplati li se investirati u dionice? Odgovore na ova pitanja pronađite na radionici o financijskoj pismenosti.

Saznaj više

6. INDIVIDUALNE PRIPREME ZA POSLOVNI INTERVJU I PREZENTACIJE NA STRANIM JEZICIMA

Pripremite se za poslovni intervju i prezentacije na stranim jezicima uz stručni tim naših profesora. Steknite samopouzdanje i povećajte šanse za dobivanje željenog posla.

Saznaj više

7. MAKE-UP RADIONICA by Vanesa Ćopić 

 Želite li naučiti kako u tri koraka izgledati poput hollywoodske dive? Svakodnevni jutarnji ritual nanošenja šminke oduzima vam puno vremena, a u moru raznih kozmetičkih preparata u dilemi ste koju nijansu pudera ili rumenila odabrati? Ovo je onda radionica za vas...

Saznaj više

 8. MALA ŠKOLA GOVORNIŠTVA I JAVNOG NASTUPA 

Sigurno ste barem jednom morali uputiti prigovor zbog nečega, predstaviti se pred većim brojem ljudi, tražiti povišicu ili bili primorani održati javni govor i prezentaciju. Ako vas nisu dobro razumjeli, glas vam je podrhtavao, srce lupalo, a trema je zasjenila svaku vašu riječ, ovo je radionica za vas...

Saznaj više