Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

Radionice i tečajevi za odrasle

 

1. TEČAJEVI KROJENJA I ŠIVANJA

POUVG organizira tečajeve krojenja i šivanja za osobe starije od 15 godina. Budite praktični u svakodnevnom životu, uštedite i iskažite svoju kreativnost. Sašijte stolnjak, zavjesu ili neki unikatni odjevni predmet - suknju, bluzu, haljinu i sl. Ovisno o vašem predznanju i iskustvu, organiziramo dvije vrste tečajeva.

Saznaj više


 

2. RADIONICE HEKLANJA

Dragocjene vještine koje su baštinile naše bake polako padaju u zaborav, baš poput heklanja. Da bismo od zuba vremena spasili tu vrijednost, svoj dom ukrasili raznim heklanim predmetima ili izradili unikatne odjevne predmete za naše najmlađe (haljine, cipelice, kapice, trake za kosu…) organiziramo radionice heklanja.

Saznaj više

 

3. TEČAJ GITARE

POUVG organizira tečaj klasične gitare za sve one koji su ovaj instrument željeli naučiti svirati, a nisu imali priliku pohađati osnovnu i srednju glazbenu školu.
Uz stjecanje teorijskog znanja, polaznici će gitaru naučiti svirati uz popularne pjesme po izboru.

Saznaj više

 

 

4. RADIONICE PAMETNE PREHRANE

Imate problem s prekomjernom težinom? Želite izgubiti suvišne kilograme do ljeta? Ne znate kako promijeniti trenutne navike i zdravo se hraniti?
Strahujete od tzv. jo-jo efekta nakon uspješnog procesa mršavljenja? Ne znate u čemu griješite? Trebate poticaj za fizičku aktivnost? POUVG organizira Radionice pametne prehrane za odrasle.

Saznaj više

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr