Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

EXPOSURE MUSIC FESTIVAL - 14. i 15. 6.

FESTIVAL "IZLOŽBA KANTAUTORA" - EXPOSURE MUSIC FESTIVAL

Exposure music festival interaktivni je međunarodni festival koji okuplja najbolje od kantautorske scene. Na predivnoj lokaciji, ispod zvjezdanog neba u prirodi, nastupi se odvijaju na osam manjih pozornica posloženih u krug. Osim što je glavna pozornica sastavljena od 8 manjih, posebnost festivala je i to što publika, okružena pozornicama i smještena unutar kruga, prati glavni festivalski program.

Glazbeni program se odvija tako da svaki izvođač kantautor izvodi po jednu pjesmu, nakon koje nastup preuzima izvođač na sljedećoj pozornici. Svi izvođači na svojim pozornicama su za vrijeme trajanja cijelog programa, a njihovi nastupi odvijaju se izmjenično, u krug u smjeru kretanja kazaljki na satu. U ukupno pet krugova, kroz interaktivni trosatni nastup, svaki izvođač predstavi se s ukupno pet autorskih pjesama.

Nakon kantautorskih izvedbi, festivalski program nastavlja se uz nastupe popularnih izvođača na devetoj pozornici (odvojenoj od kruga), razne radionice te uz DJ-a koji do ranih jutarnjih sati publiku zabavlja u prostorijama Rancha Kurilovec. 

PROGRAM 

PETAK, 14. 5.

OTVARANJE FESTIVALA
15:00 / Ranch Kurilovec

NASTUP KANTAUTORA
19:00 / Ranch Kurilovec

BEND: NEA
22:00 / Ranch Kurilovec

 

SUBOTA, 15. 5.

ZABAVNI PROGRAM FESTIVALA (NASTUPI SOLISTA) I RADIONICE
9:00 – 19:00 / Ranch Kurilovec

NASTUP KANTAUTORA
19:00 / Ranch Kurilovec

KONCERT IRSKOG KANTAUTORA SHANE O'FEARGHAIL & THE HOST
22:00 / Ranch Kurilovec

Organizatori: Udruga „Izlaz“ i POUVG