Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

HUMANITARNA PRODAJA SLIKA ZA POTRESOM POGOĐENA PODRUČJA

Izložba postavljena u Galeriji Galženica 'Nova normalnost: prostori svakodnevice', na temu utjecaja pandemije koronavirusa i recentnih potresa na društvo i svakodnevni život, otvorena je još nekoliko dana, do 19. 3.

Na hvalevrijednu inicijativu, jednog od izlagača, ilustratora Luke Vucića, kojem su se se naknadno pridružili Hana Tintor, Tisja Kljaković Braić i Milan Šabić, odlučili smo pokrenuti humanitarnu prodaju odabranih radova s ove izložbe kako bismo zajedno pomogli žrtvama potresa koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna naselja.

U ovoj humanitarnoj akciji mogu sudjelovati svi zainteresirani. Na Facebook stranici Galerije Galženica pogledajte dostupne likovne radove. Nakon što odaberete željeni rad, potrebno ga je rezervirati slanjem e-maila na galerija.galzenica@pouvg.hr te ostaviti osobne podatke za dostavu rada. Nakon što dobijete potvrdni e-mail da je rad rezerviran, Zakladi SOLIDARNA i Fondu 5.5 – SOLIDARNO S PETRINJOM I SMŽ (https://solidarna.hr/donirajte/) uplatite donaciju koja je naznačena na Facebook stranici uz svaki rad. Nakon što nam pošaljete potvrdu o uplati, rad Vam šaljemo poštom, odnosno možete ga i osobno preuzeti u Galeriji Galženica od 23. ožujka.
Poštarina se plaća pri preuzimanju.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i solidarnosti!