Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

NOVO! TEČAJ KINESKOG JEZIKA

 


Od ove školske godine Pučko otvoreno učilište Velika Gorica u ponudi Tečajeva stranih jezika ima i kineski jezik. Iako na popisu najtežih jezika za učenje, sve se više ljudi zadnjih godina odlučuje za učenje upravo tog jezika. Kineski jezik izborni je predmet u školama sve većeg broja zemalja i dodatni predmet na fakultetima. I u Hrvatskoj je sve popularniji izbor stranog jezika što zbog fasciniranosti dalekom kulturom te iz praktičnih razloga, studija i posla.

Kineski je danas alfa i omega u poslovnom svijetu i komunikaciji te će se zasigurno njime služiti sve veći broj ljudi. Kineska ekonomija je najbrže rastuća u svijetu, a poznavanjem kineskog jezika možete se visoko pozicionirati na tržištu rada. Osnovno znanje jezika i kulture može otvoriti vrata suradnje s kineskim partnerima.

Upisi na tečaj kineskog jezika za novu školsku godinu 2021./2022. traju od 30. 8. do 10. 9., svakog radnog dana 9:00 – 19:00, u Odjelu za obrazovanje, II. kat, Zagrebačka 37.

Tečaj kineskog prilagođen je uzrastu, znanju i potrebama polaznika. Nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja uz stručno vodstvo profesora izvornog govornika.