Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

UPISI U PROGRAME ZA ODRASLE

 

U Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica 15. 9. započinju upisi u programe usavršavanja i osposobljavanja te u tečajeve neformalnog obrazovanja za odrasle. Održavat će se svakog radnog dana od 8:00 do 18:00 sati u Odjelu za obrazovanje, II. kat (Zagrebačka 37).  

U Učilištu možete upisati verificirane i neverificirane programe osposobljavanja i usavršavanja koji su namijenjeni svima onima koji žele dodatno usavršiti svoje vještine ili razviti nove te postići konkurentnost na tržištu rada.

S obzirom na brojne upite i velik interes, vršit će se upisi u programe osposobljavanja za obavljanje poslova NJEGOVATELJA/ICE starijih i nemoćnih osoba te za obavljanje poslova DADILJE, dok će se za ostale verificirane programe usavršavanja i osposobljavanja iz naše ponude zainteresirani moći pribilježiti do formiranja grupe.

Programe usavršavanja i osposobljavanja koji se održavaju u POUVG-u je verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Po uspješnom završetku programa izdajemo Uvjerenje o osposobljenosti koje ima status javne isprave i može se upisati u e-radnu knjižicu.

Osim toga, svi zainteresirani mogu se upisati i na TEČAJ KROJENJA I ŠIVANJA. Kroz ovaj program neformalnog obrazovanja polaznike potičemo na cjeloživotno učenje te im omogućujemo kreativno izražavanje i stjecanje znanja i vještina koje će im koristiti u svakodnevnom životu.

Upisi na TEČAJEVE KLASIČNE i ELEKTRIČNE GITARE za odrasle održat će se od 20. do 25. 9.

Prateći suvremene trendove, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica nudi brojne obrazovne programe, tečajeve i radionice namijenjene svim generacijama. Ponudu obrazovnih programa potražite na našoj stranici, izaberite jedan od programa, upišite se, educirajte, usvojite nove korisne vještine, usavršite znanje ili jednostavno uživajte u svojim hobijima.

 

INFO:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr