Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

DALMATINO - GORIČKE VEČERI

DALMATINO - GORIČKE VEČERI

Park dr. Franje Tuđmana 

GORIČKE VEČERI '23.

20:00 h
DALMATINO
Koncert

Od kad je hrvatski pop sastav Dalmatino izdao svoj debitantski album „Cukar i sol“ 2001. godine, koji su prodali u više od 20 000 primjeraka, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. Na velikoj pozornici u Parku dr. Franje pred goričkom publikom izvest će neke od svojih najvećih hitova; Ditelina s čet'ri lista, Dajem ti rič, Refužo, Cvit od kamena i mnoge druge. Dvadeset godina rada, nebrojeno puno koncerata i hitova te rasprodana zagrebačka Arena, dovoljno su dobra garancija za glazbeni spektakl za pamćenje.

Ulaz besplatan!

 

19:00 h

Dječji zbor CVRKUTAVCI 
Koncert 

Neposredno prije koncerta grupe Dalmatino, na veliku pozornicu će izaći dječji zbor 'Cvrkutavci'. Kroz desetak autorskih pjesama o ljubavi, tuzi, raznim zgodama i nezgodama, našem Turopolju i gradu, zasigurno će zabaviti najmlađu publiku.

Dječji zbor Cvrkutavci nastao je prije nekoliko godina s osnovnim ciljem promicanja razvoja i unapređivanja znanja i kreativnosti djece predškolske i rane školske dobi na području glazbe, glazbenog stvaralaštva i zborskog pjevanja, te kvalitetnog osmišljavanja njihovog slobodnog vremena glazbenim stvaralaštvom i zborskim pjevanjem. Zbor već nekoliko godina djeluje u sklopu Udruge Raspjevani svijet pod voditeljskom palicom odgojiteljice Višnje Orešković, a sve njihove pjesme su autorsko djelo, inspirirane svakodnevnim situacijama i doživljajima u radu s djecom.

Program

Koncert: DUO EOLIAN

Koncert: DUO EOLIAN

danas

Dvorana Galženica DUO EOLIAN Koncert Duo Eolian - flautistica Lucija Stilinović i harfistica Veronika Ćiković – osnova...

više

IZLOŽBA MODELA OD KOCKICA  - TJEDAN BAJKI

IZLOŽBA MODELA OD KOCKICA - TJEDAN BAJKI

24.02.2024.

Galerija Trumbetaš POUVG TJEDAN BAJKI  IZLOŽBA MODELA OD KOCKICA Izlažu članovi kluba Kockice U subotu 24. veljače u ...

više

Koncert: LEUTE MOJ MILI

Koncert: LEUTE MOJ MILI

14.03.2024.

Dvorana Galženica LEUTE MOJ MILI Lutnjističko putovanje krajolicima renesansne glazbe Sudjeluje: Igor Paro (lutnja) ...

više