Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

GORIČKE VEČERI 2021. - BOSUTSKI BEĆARI

GORIČKE VEČERI 2021. - BOSUTSKI BEĆARI

Park dr. Franje Tuđmana
(U slučaju lošeg vremena: Dvorana Gorica)

BOSUTSKI BEĆARI 
Koncert

Goričke večeri - Ulaz besplatan

Bosutski bećari na koncertu u okviru Goričkih večeri zabavljat će publiku svojim najvećim uspješnicama „Želim te noćas“, „Samo me jednom pogledaj“, „Moje sve“, „Sad kada došla si“, ali i brojnim drugim tamburaškim hitovima.

Ovaj popularni hrvatski tamburaški sastav iz Vinkovaca osnovan je 1981., a tijekom godina svirali su u različitim postavama i ljudi i instrumenata. Izdali su tri studijska albuma te svojim pjesmama osvojili brojne nagrade na glazbenim festivalima. Posebnu popularnost doživjeli su tijekom ratnih godina svirajući domoljubne pjesme na bojišnicama, pred hrvatskim braniteljima i na sportskim natjecanjima. Posljednjih deset godina bend dobiva novi, moderniji i unikatniji zvuk te bilježi nevjerojatnu uzlaznu putanju, a u sastav dolaze mladi i profesionalni akademski glazbenici: Marko Funarić – glavni vokal, prof. Sandro Funarić, Dean Mur i Franjo Šokić koji aktivno djeluju sa starim članovima: Daliborom Trabakom, Darkom Jukićem i Viktorom Šepecom.

 

Program

KLAPA LEGGERO – NAŠIH 10 GODINA

KLAPA LEGGERO – NAŠIH 10 GODINA

26.06.2024.

Crkva sv. Petra i Pavla KLAPA LEGGERO – NAŠIH 10 GODINA Klapa Leggero djeluje 10 godina. Osnovana je kao muški vokalni...

više