Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

Gorica+ program vjernosti

NAGRAĐUJEMO VAŠU VJERNOST!

 

Gorica+ je program vjernosti koji korisniku omogućava kupovinu ulaznica, radionica i knjiga po povlaštenim cijenama!

KAKO DO POPUSTA?

Prilikom svake kupovine pokažite svoju Gorica+ karticu. Program vjernosti Gorica+ pratit će vašu potrošnju te će vas nagraditi popustima od 5, 10 ili 15 % za naredne kupovine:

 

Ukupan promet (potrošnja) se bilježi tijekom kupovine:

 

Isto tako, nakon ostvarenih uvjeta, pogodnosti se koriste za sve navedene artikle.

 

  • Period skupljanja i korištenja pogodnost: 12 mjeseci

 

Gorica+ je napredan koncept višenamjenskih kartica pa je svakoj članskoj kartici u tom postupku dodijeljeno i novo svojstvo putem kojega postaje interno sredstvo plaćanja.

Vlasnik kartice može na svoju člansku karticu, koja je ujedno i pretplatnički račun, uplatiti sredstva te istu koristiti za plaćanje na blagajni te u internetskoj trgovini. Sredstva na računu mogu se nadopunjavati i koristiti na način na koji rade bankovne debitne kartice. 

 

KAKO POSTATI KORISNIK

Korisnik se može postati:

  1. UČLANJENJEM NA INFO PULTU/BLAGAJNI (Zagrebačka 37) ispunjavanjem fizičkog obrasca, nakon čega korisnik zaprima karticu s jedinstvenim kodom koji je potrebno pokazati prilikom kupovine na blagajni. Na želju korisnika, može mu se otvoriti i internet račun što će mu omogućiti korištenje Gorica+ kartice vjernosti i skupljanje pogodnosti prilikom svake kupovine u internetskoj trgovini (online).

  2. ISPUNJAVANJEM ONLINE PRISTUPNICE (u nastavku)
    Po primitku online prijave, kartica se podnositelju dostavlja putem pošte na kućnu adresu.

  3. Korisnici prethodnog Gorica+ programa vjernosti na info pultu mogu zatražiti svoju novu karticu.

 

Opći uvjeti poslovanja za Gorica+ program vjernosti

Pravila privatnosti

 

 

ONLINE GORICA+ PRISTUPNICA

Postanite korisnik Gorica+ kartice ispunjavanjem online pristupnice.

M
Ž

Prihvaćanje uvjeta
Molimo označavanjem kućice potvrdite da ste pročitali Opće uvjete poslovanja te da ste suglasni s uvjetima korištenja. Mogućnost primanja mjesečnih programa je opcionalna.

Suglasan/a sam da POUVG koristi moje osobne podatke navedene u online prijavi isključivo u svrhu omogućavanja pogodnosti Gorica+ programa. Upoznat/a sam da u svakom trenutku imam pravo opozvati izjavu o suglasnosti nakon čega prestajem biti korisnik/ica kartice Gorica+, a moji osobni podaci više ne smiju biti korišteni za daljnju obradu.

 

Izdavanje kartice

Izdavatelj Gorica+ kartice je POUVG. Kartica je vlasništvo izdavatelja. Korisnikom kartice može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Kartica se korisniku izdaje besplatno. Preuzimanjem kartice korisnik prihvaća Opće uvjete poslovanja. Po primitku online prijave, kartica se podnositelju dostavlja putem pošte na kućnu adresu.