Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

LJETNI KAMP KULIRAM

 

SVA MJESTA SU POPUNJENA!


Naš ljetni kamp dobra je prilika da djeca dožive drugačije ljetne praznike koji objedinjuju druženje s vršnjacima, učenje, sportske aktivnosti i stjecanje jednog sasvim novog iskustva.

Ovaj kulturno-sportsko-edukativno-zabavni kamp namijenjen je djeci uzrasta 7 – 10 godina, a provodi se u zadnjem tjednu lipnja i prvom tjednu srpnja, za vrijeme radnih dana od ponedjeljka do petka (8:00 do 16:00 sati) u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. Voditelji programa su naši profesori i pedagozi, a stručni tim Udruge Turko pobrinut će se da se djeca svakodnevno razgibaju, igraju i natječu u sportu na otvorenom. 

Djeci su osigurani užina i ručak posluženi u prostorima Učilišta, stručni nadzor i animatori. U mnoštvu kreativnih, edukativnih i sportskih aktivnosti, svako će se dijete zasigurno pronaći i dobro provesti. Kroz igru i na zabavan način, tijekom dana, djeca će upoznati zanimljivosti stranih jezika, na kreativnim radionicama ući u svijet oblikovanja gline i likovnog izražavanja, dok će na znanstvenim radionicama kroz jednostavne pokuse i zanimljive priče upoznat svijet znanosti. Na radionici 3D printa skicirat će i printati male uporabne predmete, a na veseloj radionici kuhanja polaznici kampa će iskušati svoje kulinarske vještine.

U dvorani Učilišta najmlađi će uživati u filmskim projekcijama i kazališnim radionicama primjerenim dobi polaznika, dok će kroz šetnju gradom uz stručno vodstvo, upoznati povijest i kulturnu baštinu našeg kraja.

Širok spektar aktivnosti uz stručni nadzor i sigurnost, učenje novih vještina i stjecanje novih prijateljstva samo su djelić onoga što djeci pruža naš Ljetni kamp KULiram. Dobra zabava, puno igre i smijeha uz edukativno-kulturni „cool“ provod su zagarantirani.

TERMINI:

  1. TJEDAN: 24. 6. - 28. 6. / 5 DANA – 130 eura 
  2. TJEDAN: 1. 7. – 5. 7. / 5 DANA – 130 eura
  • prijave traju od 6. 5. 2024. 
  • prijave isključivo putem online prijavnicehttps://www.pouvg.hr/obrazovanje/online-prijave/ljetni-kamp-kuliram/
  • akontacija u iznosu od 50 eura plaća se odmah po prijavi, putem opće uplatnice koja dolazi na e-mail prijavitelja, a ostatak od 80 eura potrebno je platiti najkasnije do 14. 6. 2024. godine (također putem opće uplatnice), kako bi se osiguralo mjesto u kampu
  • bez dodatnih troškova: cijena kampa uključuje ulaznice za kino projekciju, materijale za radionice, ulaz u Muzej Turopolja, osiguranje djeteta te ručak i užinu
  • obiteljski popust – drugo dijete ostvaruje pravo na 10 % popusta, treće na 20 % popusta, četvrto na 30% popusta, a svako sljedeće na 40 % popusta
  • broj mjesta ograničen

Pravilnik: Ljetni kamp KULiram

INFO:  

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

 

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA PRIJAŠNJEG KAMPA: