Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

MAKE-UP RADIONICA by Vanesa Ćopić

MAKE-UP RADIONICA je namijenjena svima koji žele naučiti osnove šminkanja i tehnike savršenog make-upa.


PROFESIONALNO VODSTVO


Želite li naučiti kako u tri koraka izgledati poput hollywoodske dive? Svakodnevni jutarnji ritual nanošenja šminke oduzima vam puno vremena, a u moru raznih kozmetičkih preparata u dilemi ste koju nijansu pudera ili rumenila odabrati?

POUVG je za vas pripremio MAKE-UP RADIONICU na kojoj ćete naučiti šminkom naglasiti svoju ljepotu te istaknuti najljepše i najzanimljivije dijelove lica. Zaboravite na mnogobrojne savjete o šminkanju i make-up upute dostupne na internetu. Uz vodstvo i edukaciju profesionalne vizažistice Vanese Ćopić, na najbolji ćete način savladati sve vještine make-upa.

make up radionica

 

INDIVIDUALAN PRISTUP

Kroz individualan pristup naučit ćete:

  • njegovati svoju kožu
  • tehnike šminkanja kojima ćete istaknuti svoje adute te prikriti sitne nedostatke
  • u kratkom vremenu nanijeti dnevni make-up
  • odabrati idealnu nijansu pudera, rumenila i ruža
  • jednostavno konturirati lice i oblikovati obrve
  • istaknuti oči
  • koristiti highlighter
  • savladati druge tajne i tehnike uljepšavanja
  • istaknuti svoju unutarnju ljepotu i podići samopouzdanje

Pribor za rad je osiguran, a polaznice će učiti osnove make-upa koristeći proizvode renomiranih kozmetičkih tvrtki. Najniža dobna granica polaznica je 16 godina.

 

U PONUDI

Individualna radionica: 2 školska sata (cijena: 26,55 EUR / 200,05 kn / termin)

Grupna radionica: 6 školskih sati (cijena: 65,00 EUR / 489,75 kn / termin)

*tečaj konverzije: 7,53450 kn

 

Vrijeme održavanja radionica je po dogovoru. 

Info i prijave: 01 6259-806, obrazovanje@pouvg.hr
Voditeljica programa: Vanesa Ćopić, vizažistica

 

 

O VODITELJICI:

Nakon što je u Londonu stekla stručnu diplomu za make-up artista, Vanesa Ćopić započela je svoju profesionalnu karijeru 1996. godine kao vizažistica i edukatorica  prestižnih kozmetičkih kuća, kao što su Givenchy i Elizabeth Arden. Kao službena Max Factor vizažistica od 2009. radila je na brojnim vodećim domaćim modnim događanjima. Osim šminkanja na modnim revijama, osmišljavala je kompletan izgled poznatih zvijezda za razne časopise i televizijske emisije. U prvoj sezoni RTL-ovog TV showa „Hrvatska traži zvijezdu“ bila je glavna vizažistica, zadužena za šminku budućih glazbenih zvijezda. Autorica je knjige „Knjiga šminkanja“, izašle u izdanju „Znanja“ 2009., gdje svojim savjetima i idejama nadopunjuje Max Factor priču. Radila je na nekoliko izbora Miss Universe. Vanesa je sudjelovala u kampanji My Factor koja slavi žensku ljepotu u različitostima, individualnosti te prihvaćanju sebe i svojih posebnosti. Zaštitno je lice reklamne kampanje za Max Factor Ageless Elixir tekući puder.