Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

KLAPA RIŠPET ODUŠEVILA VELIKOGORIČANE

Klapa Rišpet održala je ove subote (12. 11.) u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica, u organizaciji POU Velika Gorica, cjelovečernji koncert.  

Mnogobrojna publika uživala je dva i pol sata u najljepšim ljubavnim pjesmama Rišpeta, ali i hitovima velikana hrvatske glazbene scene koje je Klapa izvela. Pjevalo se i plesalo uz stihove Olivera Dragojevića, Miše Kovača, Mile Hrnića, Mladena Grdovića, Kemala Montena, Novih fosila, Indexa i brojnih drugih.

Dalmatinski slavuji pokazali su svoj mediteranski temperament te zabavili raznoliku publiku svih generacija. Osim toga, izazvali su i snažne emocije prekrasnim notama svojih uspješnica „Sunce mi od tebe dolazi“, „Jedina jubav moga života”, „Prsti zapleteni”, „Mislin samo na te”, „Kad je pošla ća”, „Samo njoj ću pivat”, „Cukar“...

Publika je gromoglasnim pljeskom na kraju koncerta još jednom pozvala Klapu na pozornicu te je Ivo Amulić okupljene digao na noge hitom iz vremena Tutti Fruttija „Stvari lagane“. S njim uglas pjevali su i stariji i mlađi.

Bila je to večer za pamćenje, večer koja nikoga nije ostavila ravnodušnim – ni izvođače, ni publiku, ni organizatore.

Ovaj koncert još jedan je dokaz da su Rišpetovci miljenici domaće publike.

 

FOTO: Josip Škof