Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

Ljetni kamp KULiram u POUVG-u


Naš ljetni kamp dobra je prilika da djeca dožive drugačije ljetne praznike koji objedinjuju druženje s vršnjacima, učenje, sportske aktivnosti i stjecanje jednog sasvim novog iskustva.

Ovaj kulturno-sportsko-edukativno-zabavni kamp namijenjen je djeci uzrasta 7 – 10 godina, a provodi se tijekom prve polovice srpnja za vrijeme radnih dana od ponedjeljka do petka (8:00 do 16:00 sati) u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. Voditelji programa su naši profesori i pedagozi, a stručni tim Udruge Turko pobrinut će se da se djeca svakodnevno razgibaju, igraju i natječu u sportu na otvorenom. U slučaju lošeg vremena, sportske aktivnosti će se odvijati u obližnjoj sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića.

Djeci su osigurani užina i ručak posluženi u prostorima Učilišta, stručni nadzor i animatori. U mnoštvu kreativnih, edukativnih i sportskih aktivnosti, svako će se dijete zasigurno pronaći i dobro provesti. Kroz igru i na zabavan način, tijekom dana, djeca će upoznati zanimljivosti njemačkog i španjolskog jezika, na kreativnim radionicama ući u svijet oblikovanja gline, likovnog izražavanja i facepaintinga, dok će na znanstvenim radionicama kroz jednostavne pokuse i zanimljive priče upoznat svijet znanosti. Na radionici 3D printa skicirat će i printati male uporabne predmete, a na veseloj radionici kuhanja polaznici kampa će iskušati svoje kulinarske vještine.

U dvorani Učilišta najmlađi će uživati u filmskim projekcijama i kazališnim radionicama primjerenim dobi polaznika, dok će kroz šetnju gradom uz stručno vodstvo, upoznati povijest i kulturnu baštinu našeg kraja.

Širok spektar aktivnosti uz stručni nadzor i sigurnost, učenje novih vještina i stjecanje novih prijateljstva samo su djelić onoga što djeci pruža naš Ljetni kamp KULiram. Dobra zabava, puno igre i smijeha uz edukativno-kulturni „cool“ provod su zagarantirani.

TERMINI:

  1. TJEDAN: 3. 7. - 7. 7. / 5 DANA – 120 eura
  2. TJEDAN: 10. 7. – 14. 7. / 5 DANA – 120 eura

 

  • prijave traju od 5. 5. 2023. do 25. 6. 2023. ili do popunjenja grupa
  • prijave isključivo putem online prijavnicehttps://www.pouvg.hr/obrazovanje/online-prijave/ljetni-kamp-kuliram/
  • akontacija u iznosu od 40 eura plaća se odmah po prijavi, putem opće uplatnice koja dolazi na e-mail prijavitelja, a ostatak od 80 eura potrebno je platiti najkasnije do 25. 6. 2023. godine (također putem opće uplatnice), kako bi se osiguralo mjesto u kampu
  • bez dodatnih troškova: cijena kampa uključuje ulaznice za kino projekciju, materijale za radionice, ulaz u Muzej Turopolja, osiguranje djeteta te ručak i užinu
  • obiteljski popust – drugo dijete ostvaruje pravo na 10 % popusta, treće na 20 % popusta, četvrto na 30% popusta, a svako sljedeće na 40 % popusta
  • broj mjesta ograničen

 

INFO:  

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr