Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

NA SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U POUVG DOLAZE 'PRINCEZE'

Svake se godine 27. ožujka u tisućama kazališta širom svijeta obilježava Svjetski dan kazališta. Na taj dan imamo prigodu podsjetiti javnost na snagu, poruku i značaj izvedbenih umjetnosti i umjetničkog stvaralaštva. GK Scena "Gorica" svoj dan će ove godine obilježiti izvedbom predstave u vlastitoj produkciji I ŽIVJELE SU SRETNO…? 

Predstava je ušla u svoju sedmu sezonu igranja i približava se 100. izvedbi. Oslanjajući se na izvorne verzije bajki o Snjeguljici, Trnoružici, Pepeljugi i Maloj Sireni te ostalih bajki braće Grimm i Charlesa Perraulta, predstava kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled…

Predstava pokazuje kako funkcionira suvremeni brak, ima li smisla i što ga sve razara. O svemu tome na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi uz slavljenicu progovaraju Snjeguljica, Pepeljuga i Bezimena djevojka s plaže kojom se zabunom oženio Sirenin princ. U ulogama princeza pogledajte etablirane glumice Saru Moser, Miju Krajcar, Katarinu Baban i Selmu Mehić.

Prije početka izvedbe pročitat ćemo međunarodnu poruku povodom Svjetskog dana kazališta. Ne propustite ovu predstavu koja je dobila brojne nagrade na raznim festivalima i zasigurno je jedna od najuspješnijih predstava za odrasle GK Scene "Gorica".

Pozivamo vas, cijenjena publiko, da nam se pridružite u ponedjeljak, 27. 3. u 20 sati, u Dvorani Gorica i proslavite zajedno s nama na najbolji mogući način Svjetski dan kazališta. Vi u gledalištu, a mi na sceni. Jer bez vas, nema ni nas.

Ulaznice su u prodaji od 15. 3. po promotivnoj cijeni od 4 eura.