Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

UPISI: TEČAJ GITARE

POUVG i ove školske godine organizira tečaj gitare za djecu i odrasle namijenjen svima onima koji su ovaj instrument željeli naučiti svirati, a nisu imali priliku pohađati osnovnu i srednju glazbenu školu. U ponudi je tečaj klasične gitare i tečaj električne gitare.

Upisi se provode online putem obrasca koji će od 5. rujna do 25. rujna biti dostupan na web stranici POUVG-a. U slučaju nemogućnosti online prijave upisati se može 26. rujna od 8 do 19 sati, u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka 37.

Na tečajeve se upisuju početnici, ali i polaznici s predznanjem. Tečaj gitare polaznici pohađaju gotovo cijelu školsku godinu, a na kraju sa svojom grupom pokazuju rezultate rada pred publikom.

Održavanje: listopad – lipanj, subotom
Ukupno trajanje tečaja: 60 školskih sati
Mjesto održavanja tečaja: I. kat, Zagrebačka 37
Cijena: 1.808,28 kn / 240,00 EUR, plativo u 8 rata (mjesečno 226,04 kn / 30,00 EUR)
*tečaj konverzije: 7,53450 kn

Info: 01/6259-800, 01/6259-814

 

TEČAJ KLASIČNE GITARE

Uz stjecanje teorijskog znanja, polaznici će gitaru naučiti svirati uz popularne pjesme po izboru. Radi se u malim grupama, 6-7 polaznika, a svatko od njih mora donijeti vlastitu gitaru na satove tečaja.

Voditeljica tečaja: Sabina Mikša

TEČAJ ELEKTRIČNE GITARE

Uz stjecanje teorijskog znanja o harmoniji, ljestvici i rastavljenim akordima, polaznici će savladati sve važne tehnike sviranja, alternate picking, legato, tapping, “bendanje” i vibrato, sweep picking.
U tečaj sviranja gitare uvrštene su najpoznatije solo dionice i riffovi. Radi se u malim grupama, 6-7 polaznika, a svatko od njih mora donijeti vlastitu gitaru na satove tečaja.

Voditelji tečaja: Josip Pavlović